Kim, što to imaš na sebi? Kardashianka nosi odjevni komad koji nismo vidjeli nikad u životu

Kim, što to imaš na sebi? Kardashianka nosi odjevni komad koji nismo vidjeli nikad u životu
Foto: Splash

NOVI dan, novi čudni trend koji pokušava progurati Kim Kardashian.

Slavna starleta jučer je bila na konvenciji Beautycon u Los Angelesu gdje je bila glavna zvijezda i jedna od govornika. Pratnju na eventu činila joj je njena kći, 5-godišnja North West, koja je s mamom uskladila frizuru.

Kim i North nosile su polupodignutu kosu svezanu u takozvanu palmicu, a obje su bile i odjevene u crno. I dok je malena princeza nosila haljinicu s perjem i čupave natikače, nije nam baš najjasnije što je nosila njena slavna mama.

Kako piše britanski Daily Mail, Kardashianka se za event od glave do pete obukla u vintage Dolce&Gabbanu, a nosila je haljinicu. Ipak, moramo primijetiti da je riječ o hibridu između sakoa, topića i haljine koja je Kim, kako navodi britanski tabloid, bila preuska pa ju nije mogla zakopčati do kraja zbog čega je morala obući i biciklističke hlačice. Zanimljivo...

No barem se napokon odmakla od svoje uniforme za evente koju je proteklih mjeseci stalno ponavljala, a riječ je o kombinaciji bijelog topića i duge suknje te ju je zamijenila gotovo potpuno crnim izdanjem, izuzev nude sandala na vezanje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara