Kim, što to imaš na sebi? Kardashianka nosi odjevni komad koji nismo vidjeli nikad u životu

Kim, što to imaš na sebi? Kardashianka nosi odjevni komad koji nismo vidjeli nikad u životu
Foto: Splash

NOVI dan, novi čudni trend koji pokušava progurati Kim Kardashian.

Slavna starleta jučer je bila na konvenciji Beautycon u Los Angelesu gdje je bila glavna zvijezda i jedna od govornika. Pratnju na eventu činila joj je njena kći, 5-godišnja North West, koja je s mamom uskladila frizuru.

Kim i North nosile su polupodignutu kosu svezanu u takozvanu palmicu, a obje su bile i odjevene u crno. I dok je malena princeza nosila haljinicu s perjem i čupave natikače, nije nam baš najjasnije što je nosila njena slavna mama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako piše britanski Daily Mail, Kardashianka se za event od glave do pete obukla u vintage Dolce&Gabbanu, a nosila je haljinicu. Ipak, moramo primijetiti da je riječ o hibridu između sakoa, topića i haljine koja je Kim, kako navodi britanski tabloid, bila preuska pa ju nije mogla zakopčati do kraja zbog čega je morala obući i biciklističke hlačice. Zanimljivo...

No barem se napokon odmakla od svoje uniforme za evente koju je proteklih mjeseci stalno ponavljala, a riječ je o kombinaciji bijelog topića i duge suknje te ju je zamijenila gotovo potpuno crnim izdanjem, izuzev nude sandala na vezanje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara