Kylie Jenner odgovorila na glasine o Travisovoj prevari

Kylie Jenner odgovorila na glasine o Travisovoj prevari
Foto: Instagram

SKORO je nastao novi skandal u kontroverznoj obitelji Kardashian-Jenner. 

Naime, slika na kojoj Travis Scott ljubi drugu djevojku postala je internetski hit u rekordnom roku, no vrlo brzo se doznalo da na slici nije spomenuti reper nego YouTuber Christian Adam G koji se prerušio u Travisa kako bi, prema njegovim riječima, proveo društveni eksperiment. 

Travis, Kylie i njezine sestre bili su poprilično uzrujani ovim postupkom i odmah su odlučili reagirati. 

Travis je Adamu G-ju poručio da je internetski trol i da ovakva glupost neće poremetiti njegovu čvrstu vezu s Kylie, koju je nazvao ženicom. 

Kylie je screenshot Twitter objave Adam G-ja objavila na Instagram storyju i napisala: "Ne znam može li se društvenim eksperimentom nazvati remećenje života stvarnih ljudi, stvarnih veza i stvarnih obitelji. Sretna sam što je moja veza jaka jer ovo je izvan svake kontrole. Internet me ponekad zbilja plaši."

Nakon Kylie, oglasile su se Kim i Khloe. "Užasno mi je što ovome pridajem pažnju, ali potpuno je odvratno smatrati smiješnim igranje s vezom Travisa i Kylie koji su tek započeli s obiteljskim životom. Ovo čini štetu vezama i obiteljima i jednostavno je pogrešno", napisala je uzrujana Kim. 

 

"Ljudi su odvratni! Ovakvo psihičko poigravanje nekim... U potpunosti nije u redu! Ova osoba bi se trebala sramiti sama sebe!" dodala je Khloe. 

YouTuber odgovoran za ovu smicalicu još se nije oglasio. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara