Lebdeći cat-eye je hit make-up trend koji morate isprobati ovo ljeto

Lebdeći cat-eye je hit make-up trend koji morate isprobati ovo ljeto
Foto: Instagram

OVOGA puta nije riječ o nekom bizarnom trendu, nego o novom-starom načinu šminkanja.

I dok klasični cat-eye (baš kao i crveni ruž) neće nikada izaći iz mode, želite li malo promijeniti način šminkanja očiju tušem ovo je trend koji morate isprobati ovog ljeta.

Takozvani lebdeći cat-eye svodi se na povlačenje linije tušem u pregibu gornjih kapaka, a ovaj look već obožavaju Kylie Jenner, Ariana Grande i brojne druge slavne i manje slavne beauty influencerice s Instagrama.

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Look je moguće postići i klasičnim crnim tušem, no ovog ljeta make-up u jarkim bojama ima svoj trenutak slave, pa je to i najtrendi način da isprobate ovaj look.

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Ono što je jako važno kod postizanja ovog looka jest dobro pozicionirati liniju kako ne biste izgledale iznenađeno ili tužno.

 

A post shared by Nikki_Makeup (@nikki_makeup) on

"Dok se šminkate, podignite bradu i gledajte se u ogledala prema dolje, kako biste točno mogli nanijeti ruž uz pregib kapka", savjetuje za Cosmopolitan make-up artistica slavnih Caroline Barnes te dodaje kako bi možda bilo najbolje da prvo povučete liniju olovkom i zatim je precrtate tušem. 

 

A post shared by Popmyday (@popmydayapp) on

Također, prije nego što uopće krenete koristiti olovku ili tuš, najbolje bi bilo preko kapaka nanijeti primer ili neutralno mat sjenilo, kako se šminka ne bi odmah razmazala.
 

 

A post shared by Nikki_Makeup (@nikki_makeup) on

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara