Liz Hurley i nakon 25 godina obara s nogu u legendarnoj haljini s pribadačama

Liz Hurley i nakon 25 godina obara s nogu u legendarnoj haljini s pribadačama
Foto: Instagram

GLUMICA Elizabeth Hurley je 1994. godine nosila jednu haljinu koja je ostala zapamćena sve do danas.

Riječ je o crnoj Versace haljini s velikim zlatnim pribadačama koje su povezivale izazovne proreze, a koju je Liz nosila na premijeri filma "Četiri vjenčanja i sprovod" gdje se pojavila sa svojim tadašnjim dečkom, glumcem Hughom Grantom.

Embed from Getty Images

U ovom izdanju ušla je u povijest, a Versace je u jednoj od svojim posljednjih kolekcija predstavio modernu verziju ove haljine koju je na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Grammy nosila pjevačica Dua Lipa.

No sada je i Liz pozirala u novoj verziji svoje legendarne haljine za časopis Harper's Bazaar i ponovo nas u njoj oborila s nogu s 53 godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) on

U intervjuu za časopis otkrila je i da prije 25 godina nije očekivala takvu reakciju javnosti na ovu haljinu, a ispričala je i kako ju je odabrala.

"Hitno mi je trebala haljina za Hughovu premijeru, a u to vrijeme nisam ništa znala o modi. Dobila sam broj jedne PR agencije koja se ponudila odjenuti me. Sjećam se da su mi donijeli haljinu u bijeloj plastičnoj vrećici. Ja sam je odnijela doma i sama se našminkala i napravila frizuru dok sam se s Hughom borila za mjesto pred ogledalom u našem malom jednosobnom stanu. To nije bilo nimalo glamurozno", ispričala je Hurley, a sve ostalo je povijest.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara