Ljeto stiže ranije uz ovaj neodoljivi trend u nakitu

Ljeto stiže ranije uz ovaj neodoljivi trend u nakitu

Foto: Instagram

NAKIT je ove sezone u posebnom fokusu. 
 
Trendovi su raznoliki i brojni, no ovog ljeta najviše će se istaknuti jedan neočekivani detalj, i to na svim komadima nakita, od naušnica do narukvica za gležanj. Trend je  već sada popularan na Instagramu i donosi dašak ljeta i prije nego što kalendarski zakoračimo u novo godišnje doba, a riječ je o nakitu sa školjkama.
 
 

A post shared by Gilda Ambrosio (@gildaambrosio) on

 
Početkom 21. stoljeća nosili su ih surferi na lančićima, a kod nas dalmatinski "galebovi", no danas ih nose "it" djevojke. Ključno je u ovom trendu izbjeći komade nakita koji izgledaju plastično i birati one načinjene od pravih školjki. 
 
 

A post shared by Kate Foley Osterweis (@katefoley) on

 
Školjke se nose kao privjesci na lančićima, narukvicama i naušnicama, ali i nanizane. Najluksuznije izgledaju u kombinaciji sa zlatom, dok sa srebrom baš i ne čine najbolji par.
 
 

A post shared by María Bernad (@maria_bernad) on

 
Super je što, ako ste dovoljno kreativne, možete i same napraviti ovakav komad nakita. Sve što vam treba je neka stara narukvica, lančić ili naušnice, jedna ili nekoliko školjaka i nešto čime ćete moći u njima probušiti rupice. Mi vam donosimo malo inspiracije s Instagrama.
 
 

A post shared by Stephanie Hill (@thestylebungalow) on

 
 

A post shared by R O C K Y (@rocky_barnes) on

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara