Ljubavni horoskop: Kad umre ljubav, Ribe ne razgovaraju, a Blizanci ignoriraju

Ljubavni horoskop: Kad umre ljubav, Ribe ne razgovaraju, a Blizanci ignoriraju
Foto: Instagram

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

HOROSKOP otkriva kako se pojedini znakovi ponašaju kad im je veza u krizi.

Ovan

U vezama s pripadnicima ovog znaka krizu ćete prepoznati po nedostatku strasti i žara u očima. Štoviše, nedostatak strasti uglavnom je glavni razlog prekida kod Ovnova, a tome prethodi flert sa suprotnim spolom. Također, kad ljubav krene umirati, oni postaju bezobrazni i otresiti.

Bik

Kad su Bikovi zaljubljeni, to je vidljivo već na prvi pogled. Stalno imaju potrebu dodirivati i maziti svoga partnera ili partnericu, a kad nestane nježnosti, vrijeme je da se zapitate. Također, teško se odlučuju na prekid veze, ali jednom kad prekinu, više se ne vraćaju starim ljubavima.

Blizanci

Ako se vaš partner više ne smije, ne da mu se komunicirati s vama i ne trudi se biti duhovit, a rođen je u ovom horoskopskom znaku, vrijeme je za uzbunu. Ipak, oni su prevrtljivog raspoloženja pa ponekad spominju prekid i kad ga ustvari ne žele pa su velike šanse da se predomisli i nastavi vezu kao da se ništa nije dogodilo.

Rak

Rak je znak koji gotovo nikad ne prekida vezu jer svaku ljubav doživljava kao "onu pravu". Ipak, kad i sam shvati da se vašoj vezi bliži kraj, vjerojatno će se svim silama truditi naživcirati vas, a zaboravit će i što je uopće romantika. Osim toga, postat će neraspoložen i plačljiv.

Lav

Lavovi su po prirodi diktatori, a to još više dolazi do izražaja kad nastupi kriza u vezi. On može biti vrlo tvrdoglav i sve više vremena provoditi sa svojim prijateljima, a vjerojatno će vam i često spominjati da mu je užasno dosadno u životu.

Djevica

Pripadnici ovog znaka tijekom ljubavne krize postanu cinični, često se ljute i stalno prigovaraju. Ipak, ako iskreno porazgovarate, postoji šansa da vaša veza opstane.

Vaga

Ako vam je veza u krizi, budite sigurni da je Vaga već našla rezervu. Oni ne znaju biti sami, a prvi znak za uzbunu bit će ako primijetite da je vaš partner odjednom hladan i da ga vaši problemi nimalo ne zanimaju. 

Škorpion

Prvi znak da vam je veza u krizi je manjak intime, ali i ljubomora te konstantno predbacivanje.

Strijelac

Strijelci su po prirodi jako iskreni. Iako vole flert, ne vole nevjeru. Kad se počne hladiti, većinu vremena će provoditi izvan kuće tražeći svoju slobodu.

Jarac

Nabija vam osjećaj krivnje za najrazličitije postupke, distanciran je i otresit. Upravo su to znakovi da se Jarac sprema na prekid. Ipak, on se vrlo teško odlučuje na prekid veze, čak i kad postoje vrlo ozbiljni problemi. Naime, i ako ga prevarite, Jarac će vjerojatno prijeći preko toga, ali vam to neće zaboraviti. 

Vodenjak

Oni prekidaju na potpuno djetinjast način. Jednostavno se prestanu javljati i maksimalno vas ignoriraju ponašajući se kao da nikad niste postojali u njihovom životu. Treba li vam jasniji znak da je vaša veza gotova? 

Ribe

Emotivne Ribe ne znaju se nositi s problemima pa se radije povlače i izgledaju apsolutno nezainteresirano. Ako primijetite da su ovi brbljavci odjednom utihnuli, zapitajte se što se događa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara