Maja Šuput se pohvalila ogromnim ormarom, obožavatelje nasmijao jedan detalj

Maja Šuput se pohvalila ogromnim ormarom, obožavatelje nasmijao jedan detalj
Foto: Instagram

PJEVAČICU Maju Šuput rijetko imamo priliku vidjeti dvaput u istom izdanju, pa nismo ni sumnjali da joj sva ta odjeća stane u klasični dvokrilni ili trokrilni ormar.

Ipak, nismo očekivali ni da joj je garderoba veličine malog stana. Pjevačica je na svojem Instagramu objavila fotku na kojoj, u svojoj ogromnoj garderobi, sjedi  na vitrini s nakitom, ispod raskošnog lustera, okružena hrpom odjeće, cipela i modnih dodataka. Pravi modni raj! A iako je ovim priorom većinu svojih obožavatelja očarala, bilo je i onih koje je nasmijao jedan detalj.

"Sasvim gore lijevo, jedan komadićak garderobe su muški sakoi. Majo, cijelu garderobu si zauzela", napisala joj je jedna obožavateljica, no ona nije bila jedina koja je primijetila koliki je dio ormara dobio Majin suprug Nenad Tatarinov. "Ni moj nije dobio više prostora", šaljivo je komentirala druga, a bilo je i onih koje je zabrinulo što pjevačica sjedi na  tankom staklu.

Inače, ovo nije prvi put da se Maja na Instagramu pohvalila svojim ormarom. Pokazala ga je i 2015. godine i moramo primijetiti da je od tada postao puno šareniji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara