Majka Belle Hadid ušutkala glasine o kćerinim estetskim zahvatima

Majka Belle Hadid ušutkala glasine o kćerinim estetskim zahvatima
Foto: Instagram, Getty Images

MAJKA manekenki Gigi i Belle Hadid Yolanda nedavno je zapalila Instagram seksi fotkom u donjem rublju, u čijem je opisu obznanila da se riješila botoksa, filera, ekstenzija i implantata u grudima jer su joj puno više naštetili nego koristili. 

❤️Fifty Five and smiling from the inside out.... Finally back to the original 1964. Living in a body free of breast implants, fillers, botox, exstensions and all the bullshit I thought I needed in order to keep up with what society conditioned me to believe what a sexy woman should look like until the toxicity of it all almost killed me.......... Your health is your wealth so please make educated decisions, research the partial information you're given by our broken system before putting anything foreign in your body. It took me many years of undoing some bad choices I made for myself before I finally found the freedom to sustainable internal beauty and acceptance of what is the best version of myself by nobody's standards but my own.........................It's on us to learn to love our selves and celebrate our unique, one of a kind beauty at all ages as we move through this journey called "life". Beauty has no meaning without your health................... #ShamelessSelfie #55 #BeautyStartsFromWithin #AgeComesWithWisdom

430.9k Likes, 14.3k Comments - YOLANDA (@yolanda.hadid) on Instagram: "❤️Fifty Five and smiling from the inside out.... Finally back to the original 1964. Living in a..."

Naravno, kako to danas obično biva, našli su se oni koji su ispod te iste fotke Yolandu upitali što je onda s njezinim kćerima. 

"Slažem se s vama, ali što je s vašim kćerima? Posebno s Bellom? Ona je prelijepa, ali sigurno koristi filere?! I još je u tom poslu, kako to objašnjavate?" napisala je jedna od pratiteljica. 

Yolanda joj je na to odgovorila: "Moja djeca nikad nisu koristila filere, botoks ili stavile bilo koje strano u svoje tijelo. One su iznad toga otkad su vidjele kroz što sam sve ja prošla".

Ipak, pomalo je nemoguće povjerovati da se Bella nije podvrgnula nikakvom zahvatu, s obzirom na to da izgleda potpuno drugačije nego kako je izgledala prije nekoliko godina. 

Embed from Getty Images

Što vi mislite? 

 

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara