Matt Lanter: Moderni buntovnik bez razloga

Matt Lanter: Moderni buntovnik bez razloga

Foto: VMAN

ONO što je Dylan bio u prvoj verziji serijala "Beverly Hills 90210", u novoj verziji te serije je misteriozan seksi tip po imenu Liam. Liama glumi plavooki glumac Matt Lanter, koje bez obzira na to što je rođen 1983., uspješno utjelovljuje problematičnog tinejdžera u kojeg su zaljubljene sve cure iz škole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Matt je rođen u malom američkom gradiću Stark County, a u mlađim danima se pretežno bavio sportom, dok se za glumu zainteresirao tek nakon srednje škole. Zgodnog Matta producenti su odmah zapazili te je počeo dobivati epizodne uloge u serijama kao što su "Monk", "Heroji", "8 Simple Rules" i druge, prvi veliku ulogu dobio je u remakeu popularne tinejdžerske serije "90210" uz pomoć koje je stekao vojsku obožavateljica.

Nedavno je dao "vrući" intervju za časopis "Seventeen" u kojem je odao mnoge tajne iz svog privatnog života. Čitateljice su tako saznale da se prvi put poljubio sa dvanaest godina igrajući bocu istine, da je jako blizak sa svojom mamom, grize nokte i da ne razumije zašto lijepe cure rade glupe face na fotkama. Pokazao je i da se iza svih tih mišića nalazi i nježna duša, jer mu je najdraži film srcedrapajuća drama - "Notebook"!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara