Melissa McCarthy otkrila najneugodnije pitanje koje joj je ikada postavljeno

Melissa McCarthy otkrila najneugodnije pitanje koje joj je ikada postavljeno
Foto: EPA-EFE

GLUMICU Melissu McCarthy dobro znamo iz urnebesnih komedija kao što su "Specijalne agentice", "Špijunka" i "Djeveruše". 

A iako uvijek naglašava koliko voli svoj posao i uloge koje glumi, u nedavnom intervjuu za InStyle Melissa je otkrila i neke negativne strane svog posla. 

Nakon uloge u filmu "Djeveruše" jedan novinar upitao ju je zašto se uvijek mora ponašati tako groteskno i što postiže nenošenjem šminke, zgužvanom odjećom i vikanjem na sve oko sebe. Melissa je rekla kako je u tom trenutku bila i više nego zbunjena jer joj nije bilo jasno kako taj novinar ne shvaća da se tu radi o ulogama, a ne o njoj u stvarnom životu. 

Ipak, odlučila mu je oštro odgovoriti: "Ok, jeste li to ikad upitali nekog muškarca? Ja sam u ulozi određenog lika. Ako mislite da se žene općenito tako ponašaju u stvarnom životu, trebali biste više izlaziti." Na to joj je novinar odbrusio: "Oh, dobro, ja sam agresivan, nazovi to kako hoćeš." Melissa je zaključila njihov razgovor jednom rečenicom: "Ako niste htjeli odgovor na svoje pitanje, onda niste trebali doći na panel." 

No, to nije bilo najgore i najneugodnije pitanje s kojim se suočila u karijeri. 

Pitanje kojim je daleko najviše bila šokirana bilo joj je postavljeno prije sedam godina, a glasilo je ovako: "Jeste li šokirani što ste uspješni u ovom poslu unatoč svojoj ogromnoj veličini?"

Melissa se prisjeća da se u tom trenutku osjećala kao da ju je netko okrenuo naglavačke i istog trena je odgovorila novinaru da ga svojom ogromnom veličinom može nokautirati u vrlo kratkom roku. Producenti showa na kojem je pitanje bilo postavljeno dali su glumici pismeno obećanje da se emisija nikada neće emitirati, što je i ispoštovano. 

Ono što je Melissa istaknula nekoliko puta je činjenica da se muškarcima nikada ne postavljaju ovako nebulozna pitanja i da se prema njima svi odnose sa znatno većim poštovanjem nego prema ženama. Svoje stavove je potkrijepila i stvarnim primjerom: 

"Ne želim zvučati kao idiot, ali glumac John Goodman je velik čovjek  Je li njemu ikada bilo postavljeno pitanje vezano za njegov opseg?"

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara