Moda bez granica: Za najnoviju naslovnicu Vogue je angažirao čak 28 svjetskih top modela

Moda bez granica: Za najnoviju naslovnicu Vogue je angažirao čak 28 svjetskih top modela
Foto: Instagram

TRAVANJSKI broj modne biblije Voguea izgleda bolje nego ikad, a to može zahvaliti suradnji s čak 28 svjetskih top modela. Naime, kako bi urednici ovog časopisa pokazali kako ustvari u praksi izgleda "globalna modna pista", odnosno što je to moda bez granica, angažirali su brojna imena iz svijeta mode.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vogue (@voguemagazine)

Čak 28 ljepotica sa svih strana svijeta poziralo je za travanjske covere ovog magazina, a kako u Vogueu tvrde, upravo one "mijenjaju svjetsku modnu scenu". Dok glavnu naslovnicu krase Ugbad Abdi, Adut Akech i Kaia Gerber, na drugim naslovnicama se nalaze Liu Wen, Fran Summers, Pasha Harulia, Daniela Kocianova, Maria Miguel, Mika Schneider, Anok Yai, Pooja Mor, Patrycja Piekarska, Mariam de Vinzelle, Kris Grikaite, Paloma Elsesser, Kerolyn Soares, Adesuwa Aighewi, Imaan Hammam, Fei Fei Sun, Öykü Baştaş, Miriam Sanchez, Sora Choi, Anna Ewers, Angela Yuen, Krini Hernandez, Ros Georgiou, Nora Attal, Jill Kortleve, Gia Tang i Vittoria Ceretti.

O svakoj od njih Vogue je objavio poneku crticu iz života, a sve je zaokružio u pozitivnu priču o tome koliko se moda promijenila tijekom godina te da danas promovira ideju o ljepoti koja obuhvaća cijeli svijet.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara