Muškarci u ovim horoskopskim znakovima su pravi frajeri

Muškarci u ovim horoskopskim znakovima su pravi frajeri

Foto: Instagram

Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

ONI ne znaju što je strah.

Lav

Lavovi su poznati po tome što obožavaju sami sebe te misle da su bolji i pametniji od drugih, no radi se i o jednom od najhrabrijih znakova kojima vlada Sunce, simbol uspjeha. Kako bi postigao svoj cilj, Lav je spreman preokrenuti cijeli svijet te ovaj znak ne želite za svog neprijatelja.

Strijelac

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Strijelci vole riskirati i ne boje se toga jer se brzo oporavljaju od svakog neuspjeha te su brzo ponovno spremni suočiti se s novim izazovima na privatnom i poslovnom planu. Također, Strijelci nemaju strah od promjena je su one za njih samo još jedan izazov.

Škorpion

Škorpioni svoju neustrašivost duguju Marsu i Plutonu, planetima hrabrosti i moći. I oni, kao i Strijelci, vole izazove i rizike.

Ovan

Ovnovima vlada planet Mars, planet akcije i hrabrosti pa niti pripadnici ovog znaka ne znaju za strah. A kada se i nađe u nekoj opasnoj situaciji, Ovan na nju gleda kao na izazov iz kojeg će izaći samo još jači i samopouzdaniji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara