"Mysterion" i Index Rouge 5 čitateljica vode na uklanjanje dlačica IPL tretmanom!

"Mysterion" i Index Rouge 5 čitateljica vode na uklanjanje dlačica IPL tretmanom!

Foto: Press Foto

LJETO se bliži i sve se žene groze skidanja u kupaći kostim. Upravo zbog toga, odlučili smo vas razveseliti nečim posebnim i čak 5 čitateljica poslati na trajno uklanjanje dlačica u salon "Mysterion" na adresi Medulićeva 32!

"Mysterion" će našim čitateljicama pokloniti 5 vouchera u vrijednosti od 1 000 kn za IPL tretman, a kako se prijaviti, doznajte na našem Facebook profilu u 14.30!

O "Mysterionu" i IPL tretmanu:

Još od 2005. godine, kada je Mysterion otvorio svoja vrata, naša je misija, uz pomoć tima visoko motiviranih i educiranih profesionalaca, našim klijentima osigurati mjesto u kojem će se osjećati ugodno i opušteno za vrijeme uživanja u vrhunskim kozmetičkim tretmanima. Uz predan rad, vjernost i optimističan pogled na svijet, glavni moto našeg salona je – zadovoljstvo naših klijenata, ali isto tako i opuštena atmosfera i obostrano zadovoljstvo.

Kombinirajući najučinkovitije tretmane za njegu lica i tijela s najkvalitetnijim proizvodima vrhunskih kozmetičkih marki, usmjereni smo na pružanje vrhunske profesionalne usluge prilagođene svakom pojedinom klijentu.

Nedavno se našoj ponudi tretmana pridružio i IPL tretman fotoepilacije, bezbolan i trajan način uklanjanja tjelesnih dlačica. Tretman se temelji na impulsima svjetlosti koja u spoju s melaninom u dlaci oslobađa toplinsku energiju i uništava dlaku u korijenu.  Za razliku od sličnih tretmana, izvediv je i u ljetnim mjesecima i znatno je bezbolniji.

IPL (Intensive Pulsed Light (intenzivna pulsirajuća svjetlost)) tretmanom fotoepilacije uklanjaju se neželjene dlačice kod svih tipova kože. Rezultati su efikasni, trajni i sigurni. Dlačice se mogu uklanjati sa svih dijelova tijela, uključujući leđa, prsa, ruke, noge, lice, obraze, te područja oko bradavice i bikini zone.

Za razliku od brijanja, čupanja dlačica ili uklanjanja dlačica voskom, gdje odstranjujemo samo dlaku, a ne i stanicu iz koje dlaka raste, epilacija IPL tehnologijom trajno progresivno odstranjuje dlake. Pomoću svjetlosne energije trajno se uništava cjelokupna struktura dlaka.
IPL tehnologija je učinkovita, bezbolna i sigurna kako za odstranjivanje dlaka, tako i za liječenje akni, pjega, potkožnih promjena te za zaglađivanje bora (fotopomlađivanje).


Da bi spaljivanje bilo uspješno dlaka mora biti u fazi rasta, tj. u anagenoj fazi. Sve dlake ne rastu odjednom, već u fazama. Također je period rasta različit za svako područje. Zato postupak treba ponavljati više puta, ovisno o debljini i boji dlake i kože, te o svjetlosnim zrakama. Postupak se ponavlja svaka 3 tjedna, a između tretmana dlake se ne bi smjele čupati, već po potrebi brijati, kako bismo sačuvali korijen kojega uništavamo bljeskom. Moguće je da nakon IPL tretmana nove folikule dlačica rastu, no već nakon par tretmana rast će im se značajno smanjiti.
15 dana prije dolaska na tretman potrebno je izbjegavati  depilaciju voskom, čupanje dlaka sa pincetom ili kremom. U tom periodu dlake možete odstranjivati samo brijanjem sa žiletom. Također, dlake je potrebno obrijati žiletom dva do tri dana prije zahvata.

Zahvate  IPL tehnologijom ne radimo trudnicama. Zahvat ne preporučamo  osobama sa potamnjenom kožom i onima koji su prethodno imali  iskustva sa  prekomjernom fotosenzitivnošću i sklonosti ožiljcima. Oprez je potreban kod dijabetičara. Zahvati se ne primjenjuju na predjelima gdje je koža upaljena ili u aktivnoj fazi kroničnih kožnih bolesti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara