Na Tjednu mode u Milanu reviju su nosile manekenke s tri dojke

Na Tjednu mode u Milanu reviju su nosile manekenke s tri dojke
Foto: Getty Images

MODNA Industrija u posljednje je vrijeme postala puno otvorenija prema različitostima.

I dok je posao modela nekoć bio rezerviran isključivo za visoke i dugonoge mršavice, danas postoje plus-size manekenke, androgeni modeli, a puno je zastupljenija i rasna raznolikost.

I dok sve to donosi pozitivne promjene u nekoć ozloglašenu modnu industriju, nismo baš sigurni koliko je tome doprinijela revija talijanskog branda GCDS na Tjednu mode u Milanu.

Njihovu novu kolekciju odjeće predstavili su modeli s tri dojke i to je nešto što morate vidjeti da biste povjerovali.

Iako su manekenke nosile prostetičke grudi, nije nam jasno zašto je to uopće bilo potrebno te što je brend time htio poručiti, ali ovo je definitivno nešto najbizarnije što smo u posljednje vrijeme vidjeli na pisti. 

Manekenke koje su pistom prošetale s dojkom viška nosile su ultrakratke topiće u kojima su pokazale i trostruki underboob, a kroz njih su se jasno nazirale i sve tri (?!) bradavice.

Kreativni direktor brenda Giuliano Calza u intervjuu za Women's Wear Daily nakon održane revije objasnio je da mu je kao inspiracija za novu kolekciju poslužila ideja o budućnosti u kojoj kompjuteri više ne postoje i društvo ponovo mora naučiti živjeti bez njih.

"Htjeli smo da mladi ljudi počnu razmišljati o plastici, nestanku vode i okolišu jer smatramo da je održivi razvoj nemoguć", izjavio je dizajner.

Zanimljivo, zaista, no kakve veze s tim imaju žene s tri dojke, i dalje nikome nije jasno.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara