Najčešći snovi o bivšim dečkima i što zapravo znače

Najčešći snovi o bivšim dečkima i što zapravo znače

Foto: Instagram

SNOVI su dvosjekli mač - ponekad zbog lijepog sna cijeli dan letimo na oblacima, a ponekad… sanjamo bivšeg. Snovi o bivšim dečkima nam najčešće samo pokvare dan, a ovo su oni koji se najčešće događaju. Naravno, dolaze i sa znanstveno potkrijepljenim objašnjenjem stranice Dreamscloud:

Seks s bivšim

Nije preveliko iznenađenje da je seks s bivšim dečkom jedan od najčešćih snova kad su bivše ljubavi u pitanju, ali iznenadit će vas da ti snovi zapravo nemaju toliko veze s bivšim. Kad sanjate seks s bivšim, zapravo samo ponovno proživljavate emocije koje su se događale kad je sve bilo lijepo i novo, s leptirićima u želucu. Dobra vijest je da ovaj san zapravo ne znači da vam bivši nedostaje, nego osjećaj zaljubljenosti, a osjećaj zaljubljenosti se može pronaći i s nekim drugim.

Smrt bivšeg

Iako ovaj san zvuči jako tužno i dramatično, smrt bivšeg u snovima zapravo ima jako pozitivnu konotaciju - to je znak da ste napokon krenule dalje. Ovaj san je zapravo samo odraz vaše psihe koja vam govori da ste ga preboljele.

Pomirenje s groznim bivšim

Ni ovaj san zapravo nije loš, kažu psiholozi. San o pomirenju s groznim bivšim i ostvarivanje sretne veze u snu zapravo je znak da je osoba sagledala sve loše strane veze u kojoj više nije, te da je polako počela opraštati samoj sebi što se zadržala u takvoj vezi.

Trudnoća s bivšim

San o trudnoći s bivšim dečkom zapravo je znak da se u vašem životu rađa nešto novo, što nema veze s njim.

Provala u njegov stan

Ako sanjate da provaljujete u stan svog bivšeg, to je znak da zapravo želite odgovore na pitanja koja još nemate - zašto je došlo do prekida, tko je kriv i kako se sve možda moglo spriječiti? Sve su ovo pitanja koja mogu rezultirati snom o provali u njegov stan.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara