Najčudnija istraživanja o seksu 2011. godine

Foto: agent provocateur

SEKS, stvar o kojoj prema nekim znanstvenicima muškarci misle svakih nekoliko sekundi, okupira i umove brojnih istraživača. Njihova su istraživanja ponekad korisna, ponekad i ne baš, a ova koja vam donosimo su jednostavno...čudna.

Žene misle na hranu više nego na seks

Vjerojatno zato što znaju da će ih muffin svaki put zadovoljiti baš kako one to žele. Istraživanje koje je provedeno na 5000 žena pokazalo je kako 25 posto njih svakih pola sata pomisli na hranu, dok samo 10 posto njih jednako često misli na seks.

Ljudi telefoniraju tijekom seksa


Čak 25 posto ispitanika jednog istraživanja kazalo je kako se za vrijeme seksa javlja na telefon, pa čak i obavi razgovor. Čini se kako je tvoj prijatelj kojeg si zvala neki dan možda bio uspuhan iz sasvim drugih razloga.

Studenti više vole komplimente nego seks

Seks je tek treći na listi stvari koje studenti uključeni u jedno istraživanje žele. Na drugom je mjestu hrana, a prvo mjesto zauzimaju komplimenti i podizanje ega. Dobre ocjene, izgled ili jednostavna pohvala puno im više znači od dobrog seksa.

Žene s debljom gornjom usnom lakše postižu orgazam

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Profesor Stuart Brody proveo je istraživanje i došao do ovog zaključka. Punije usne znak su pojačane seksualnosti, a žene se trebaju koncentrirati na malu izbočinu na sredini gornje usne, jer čak i one s tankim usnama i velikom izbočinom mogu imati bolje orgazme. Blago Angelini Jolie.

Studenti bi se radije odrekli seksa nego nosili knjige


Čudno istraživanje, no na jednom su sveučilištu studenti izjavili kako bi se radije odrekli seksa, nego nosili svakodnevno teške knjige. Knjige bi zamijenili elektroničkim, a seks… vjerojatno isto nečim na napajanje.

Jedna od pet žena više voli Facebook nego seks


Cosmopolitanovo istraživanje na 2000 žena pokazalo je kako bi se jedna od pet žena radije odrekla seksa nego Facebooka na tjedan dana. Ne znamo bismo li ovo lajkali ili ne.

Laptop protiv sperme

Istraživanje je pokazalo kako sperma muškaraca koji drže laptop na krilu ima slabiju kvalitetu, a postoji šansa da se na taj način usporava njeno kretanje. Drugim riječima, ako planirate imati djecu, možda nije loše držati laptop što dalje od krila.

Geek djevojke se više seksaju

Cure koje koriste Facebook kao način komuniciranja, igraju igrice i ponašaju se štreberski ne samo da imaju bolji društveni život, već i češći seks. Čak 71 posto žena ovog profila izjavilo je kako je savršeno sretno u svojoj vezi, a geekice su mnogo češće udane od onih djevojaka koje nisu kompjuterski  nastrojene.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara