Najgori tipovi muškaraca s kojima se možete viđati nakon svježeg prekida

Najgori tipovi muškaraca s kojima se možete viđati nakon svježeg prekida

Foto: Elle

NEMOJTE ponovno odabrati krivog.

1. Prijatelj ili poznanik vašeg bivšeg
 
Vjerujemo kako bi to bila slatka osveta, ali to ćemo samo pokazati koliko ste ogorčeni. Kao prvo, želite li doista biti osoba koja uništava prijateljstva? Drugo, ako i postoji nešto između vas, bolje pričekajte te o svemu razmislite hladne glave. 
 
2. Vaš prijatelj
 
Onaj, za kojeg je vaš bivši tvrdio da vam samo glumi prijatelja, dok se zapravo čitavo vrijeme trudio osvojiti vas, a vi to niste tako doživljavali. A ako ste ga počeli gledati drugim očima, barem pričekajte da se stvari slegnu.
 
3. Onaj za kojeg znate da mu se sviđate
 
Ponovno, nemojte se igrati tuđim osjećajima, samo kako bi sebi "nahranili" ego. Takvo forsiranje nikad ne završi dobro niti će to riješiti vaše probleme.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
4. Igrač
 
Osim ako si od početka postavite kako je to samo neobavezna zabava... Problem je u tome, što kod žena, to gotovo uvijek prijeđe u nešto više, dok u njegovoj glavi ostaje na usputnom druženju.
 
5. Bivši dečko
 
Onaj prije njega, koji je bio tako divan prema vama. No, postoji razlog zašto ste ga ostavili pa se sjetite toga svaki put kad vam padne na pamet, vrlo vjerojatno zato što ste trenutno usamljeni.
 
 
 
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara