Nazivaju je "ledenom kraljicom", no ona je još jednom pokazala veliko srce

Nazivaju je "ledenom kraljicom", no ona je još jednom pokazala veliko srce

Foto: Instagram

JOŠ od Spice Girls ere, Victoria je na glasu kao hladnokrvna.

Naravno, radi se o danas poznatoj dizajnerici Victoriji Beckham, supruzi nogometaša Davida Beckhama, koja je takve epitete zaradila i činjenicom da se gotovo nikada ne smije u javnosti.

Iako je jednom prilikom priznala kako ne voli pokazivati zube, a i pokazala je nasmijano lice, dio javnosti o njoj i dalje ima takvo mišljenje koje je još jednom pobila kada je pokazala koliko zapravo ima srce.

Naime, 43-godišnja Britanka prošlog je utorka zainteresiranima u Central parku u New Yorku nudila modne savjete po cijeni od simbolična 2 dolara preko laptopa, a tko ne bi htio savjet od jedne od najbolje obučenih celebrity dama?

 

A post shared by Vanity Fair (@vanityfair) on

Za ovaj modni event zaslužan je slavni časopis Vanity Fair koji se kasnije pohvalio kako je skupio pozamašnu svotu novaca koji će biti donirani u dobrotvorne svrhe po izboru dizajnerice koja je taj novac i prikupila.

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Ovo nije prvi put da je Victoria dio nekog humanitarnog projekta, a svakako je još jednom pokazala kako nam može svima biti primjer, posebno u ovo nadolazeće blagdansko vrijeme, ali i inače.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara