Ne znaju s novcem: Ovo su najrastrošniji znakovi zodijaka

Ne znaju s novcem: Ovo su najrastrošniji znakovi zodijaka
Foto: YouTube screenshot

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

NEKI ljudi odlično raspolažu novcem, a neki troše bez razmišljanja i iz mjeseca u mjesec se krpaju do sljedeće plaće.

Astrolozi tvrde da na način na koji raspolažete novcem utječe i horoskop, a ovi znakovi zodijaka slove za najrastrošnije:

Vaga

Vage uživaju u šopingu i često troše novac na stvari koje im uopće nisu potrebne. Kada nešto žele, sklone su bez razmišljanja na to potrošiti i više no što smiju i mogu, a zbog te navike se gotovo svakog mjeseca dovode do ruba bankrota.

Strijelac

Strijelci obožavaju izlaske i druženje, a u društvu su uvijek prvi koji će počastiti. No iako novac češće troše na druge nego na sebe, to najčešće rade bez promišljanja o svojem budžetu zbog čega često ostanu bez novca puno prije sljedeće plaće.

Lav

Za razliku od Strijelaca, Lavovi novac obično troše isključivo na sebe, a vole se počastiti i stvarima koje si uopće ne mogu ni priuštiti. Spa tretmani, dizajnerske krpica, putovanja... Osobe rođene u ovom znaku uopće ne mare za svoj budžet i maksimalno uživaju u životu sve dok na naplatu ne sjednu računi koje ne mogu podmiriti.

Blizanci

Blizanci su uglavnom jako spontani i ne razmišljaju na duge staze, što ih čini i najneodgovornijim horoskopskim znakom kada je u pitanju novac. Toliko su neoprezni s novcem da su u stanju potrošiti cijelu plaću u samo jedan dan i češće se nađu u novčanim problemima od svih drugih znakova zodijaka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara