Nema više čitanja poruka: Izumljen madrac koji otkriva da li te on vara

Nema više čitanja poruka: Izumljen madrac koji otkriva da li te on vara

Foto: Vogue

ZABORAVI na njuškanje po njegovom mobitelu.

Ako sumnjaš u to kako te tvoj partner vara, odsad postoje madrac i aplikacija, koji ti mogu pomoći da dobiješ odgovor na to pitanje.
 
Njegovo ime je Smarttress, a njegovi izumitelji osmislili su zapravo high-tech madrac i prateću aplikaciju, koja će sve varalice uhvatiti na djelu.
 
Madrac u sebi sadrži senzor za pokret na baterije, točnije njih 24, koji te putem mobilne aplikacije obavještavaju, ako se tvoj madrac koristi i kada ti nisi kod kuće. Također, madrac će te čak i obavijestiti o trajanju seanse, brzini i intenzitetu gibanja, ako te to baš toliko zanima.
 
Iako imamo puno pitanja za postaviti, moramo priznati kako trvtka ima odlični moto, a on glasi: "Ako vaš partner nije vjeran, barem je vjeran vaš madrac."
 
No, kako objasniti partneru mijenjanje baterija? Ima li tvrtka plan kako zamijeniti stari madrac novim, a da tvoj partner to ne primijeti? Što se događa ako vaš pas skoči na krevet?
 
No, činjenica jest, da ako trebaš ovakav madrac, kako bi se osjećala sigurnije u vezi, vjerojatno imaš puno većih problema u vezi...

 

 

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara