Neromantični znakovi da ste srodne duše

Neromantični znakovi da ste srodne duše

Foto: Instagram

KEMIJA, leptirići i ostale romantične stvari su najbolji dio svake veze, ali po tome nećeš znati jesi li našla svog idealnog frajera. Naravno, uvijek smo za kemiju i leptiriće, ali kad su u pitanju prave, čvrste veze, ponekad su važnije one neromantične stvari. Ove su krajnje neromantični znakovi da je baš tvoja veza ona koja će živjeti i nakon leptirića.

Zajedno radite i neugodne stvari
 
Lako je biti uz nekoga kad je sve bajno, no srodne duše se međusobno podržavaju i u teškim trenutcima. Ne biste vjerovali koliko ljudi jednostavno odbija biti uz partnera kada zagusti - parovi koji su zajedno u dobru i u zlu ostaju zajedno. Sve ostalo su samo površne veze.
 
Konstruktivno se svađate
 
Nitko ne voli svađu, ali parovi kojima je suđeno da budu zajedno čak i iz svađe znaju izvući nešto dobro. Svađa koja završi lupanjem vratima i zahlađenjem odnosa nije nešto što srodne duše toleriraju - njihove svađe mogu biti kaotične, ali iz njih uvijek izvuku nešto što je dobro za vezu.
 
Volite se i kad nije uzbudljivo
 
Mnogi parovi jednostavno izgube kemiju kad se stvari smire i kad prestanu biti uzbudljive kao na početku. Oni čija veza ima smisla uživaju i u uzbudljivim danima, ali i u onima u kojima se naizgled ništa ne događa.
 
Veselite se uspjesima
 
Ako tvoj dečko na tvoj uspjeh gleda s jednakim oduševljenjem kao i na svoj, definitivno si pronašla srodnu dušu. Osoba koja je sretna zbog nečega što se tebi događa je osoba koju trebaš zadržati u svojoj blizini.
 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara