Neutješni Scott poručio Kourtney: "Nikada neću odustati od tebe"

Neutješni Scott poručio Kourtney: "Nikada neću odustati od tebe"

Foto: Splash News, Instagram

NEKAKO nam se čini da lord Disick ni sam ne zna što hoće.

Scott i Kourtney Kardashian zajedno su otkad znamo za sebe, a dobili su i troje predivne dječice. No, prošlog ljeta između njih je puklo, a Scott se tada zabavljao s bivšom curom po francuskoj rivijeri.
 
Posljednjih tjedana nekoliko je puta viđen u društvu 18-godišnje manekenke Lindsay Vrckovnik, no čini se kako je Kourtney već davno prije "puknuo film".
 
 
To se moglo vidjeti i u finalnoj epizodi reality showa "Keeping Up With The Kardashians", ali i u najavi za 11. sezonu istog, gdje Scott pred cijelom obitelji moli za oprost.

Samoprozvani lord, sada se poslužio Instagramom, kako bi lijepoj Kourtney još jednom poručio kako ne misli odustati od nje.
 
"Nikome više nije žao Scotta, čak ni Khloe, zato što on ne radi baš ništa, kako bi popravio situaciju. Cijela obitelj je bijesna na njega, jer ne pazi na sebe, na to kako se ponaša prema Kourtney niti kakav je otac njihovoj djeci", otkrio je izvor blizak reality obitelji.
 
 
Hmmm, Scott, možda da se prestaneš viđati s duplo mlađom curom i više vremena posvetiš klincima?
 
Pssst! Unatoč cijeloj drami, Kourtney izgleda sve bolje i bolje, a to je pokazala i na sinoćnjem partyju povodom 50 godina slavnog časopisa Cosmopolitan, gdje se pojavila sa sestrama, koje su i ukrasile slavljeničku naslovnicu.
 
 
 
 
 
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara