Nevjerojatna transformacija: Od pretilog prodavača osiguranja do top modela

Nevjerojatna transformacija: Od pretilog prodavača osiguranja do top modela

 Foto: Instagram

DEBELJUŠKASTI prodavač osiguranja Gwilym Pugh pridobio je fanove diljem svijeta nakon što je smršavio 40-ak kilograma i pustio osebujnu narančastu bradu, ali i snimio reklamu za viski Davida Beckhama.

 

Objavu dijeli Gwilym C Pugh (@gwilymcpugh)

 
33-godišnji model koji je prije radio kao prodavač osiguranja prikupio je kilograme zbog rada od kuće, ali i zato što nije mogao trenirati zbog ozljede koljena.
  
Od tada je pao sa 127 na 83 kilograma, a danas surađuje s modnim kućama diljem svijeta.
 
 

Objavu dijeli Gwilym C Pugh (@gwilymcpugh)

 
''U to vrijeme bio sam prilično pretio, radio sam 12 sati na dan i borio se s ozljedama, što je značilo da uopće ne mogu trenirati'', ispričao je Gwilym za MailOnline.
 
''Posao je išao dobro, ali odlučio sam dovesti svoj život u red i biti ponovno zdrav'', dodao je.
 
Nakon što je osnovao bend s prijateljima prije nekoliko godina, Gwilymov brijač nagovorio ga je da pusti bradu kako bi se uklopio.
 
Da bi nastavio u skladu s tim, odlučio je odreći se fast fooda i jesti zdravije, ali najveću razliku primijetio je nakon što je prestao raditi uredski posao.
 
 

Objavu dijeli Gwilym C Pugh (@gwilymcpugh)

 
''Najbolja stvar koju sam napravio za svoje zdravlje bila je da sam prestao sjediti deset sati na dan'', objasnio je.
 
Kako su kilogrami padali, a brada rasla, sramežljivi Gwilym napravio je Instagram profil na kojem ga je uočio dizajner Nathan Palmer, a ostalo je povijest.
 
''Zbog financija, mogućnosti da radim s kreativnim ljudima i putujem svijetom, ovo je nevjerojatno. Ali zaboraviš koliko je to ludo, sve ti postane normalno'', kaže Gwilym koji se nada da će jednog dana izbaciti i svoju vlastitu modnu liniju.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara