Nose je sve slavne trendseterice: Hit boja sezone neće se svidjeti svima

Nose je sve slavne trendseterice: Hit boja sezone neće se svidjeti svima
Foto: Getty Images, X17, Instagram

TRENDOVI se mijenjaju, a s njima očito i ukus javnosti.

Sjajan primjer za to je boja koja se ove zime nametnula kao ogroman hit iako je donedavno većini bila na modnoj "crnoj listi". A riječ je o kričavoj, neonski zelenoj nijansi koja je trenutno omiljena među brojnim slavnim damama, i to ne samo na odjeći već i u make-upu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kendall (@kendalljenner)

Na trend se možda najviše zakačila manekenka Kendall Jenner koja je i sama na svojem Instagramu priznala da u posljednje vrijeme obožava zelenu uz fotku na kojoj je istovremeno nosi na majici, naušnicama i kapcima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kendall (@kendalljenner)

Očekivano, ni njena prijateljica Bella Hadid nije odoljela ovoj kričavoj nijansi koju je odlučila nositi na prsluku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 🦋 (@bellahadid)

A da je riječ o hit boji, potvrdila je i njihova kolegica te supruga pjevača Justina Biebera Hailey, koja je nedavno prošetala u kričavozelenoj trenirci.

No puno prije spomenutih manekenki, u neonskizelenom odijelu prošetala je glumica Blake Lively, koja je trend predvidjela još pred kraj ljeta.

Embed from Getty Images

A pomalo je iznenađujuće i da se još prije Kendall Jenner te također već prošle godine, na kričavozeleni make-up odvažila i glumica Emma Stone koja inače nije sklona pretjeranom eksperimentiranju s trendovima.

Mislimo da vam ne treba više dokaza da shvatite kako je kričavozelena veliki zimski hit i da je vrijeme da je i vi prigrlite u svoju garderobu ili barem make-up.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara