Nova hit frizura potpuna je suprotnost popularnom bobu

Nova hit frizura potpuna je suprotnost popularnom bobu
Foto: Instagram

TRENUTNO je teško zamisliti da će ijedna frizura svrgnuti s trona megapopularni bob, no eksperti za kosu tvrde da je njegovoj vladavini došao kraj.

U proteklih godinu dana brojne su se slavne dame odlučile na bob frizuru, uključujući Emiliju Clarke, Milu Kunis i Dua Lipu, te je tako učinile popularnijom nego ikad, a sada bi je trebao zamijeniti jedan potpuno suprotan trend.

"Većina mojih klijentica sada želi super dugačku kosu i smatram da je to sljedeći veliki trend koji vraća u modu i ekstenzije", otkrila je za InStyle frizerka slavnih Bridget Brager, među čijim su klijenticama glumice January Jones i Kate Bosworth.

Frizerka se referirala na look koji već neko vrijeme ima Kim Kardashian West, takozvanu Cher frizuru, istaknuvši da je starleta još jednom bila korak ispred trendova te da je upravo to nova "it" frizura.

Zanimljivo je i da su takvu frizuru u proteklih nekoliko mjeseci isprobale i neke poznate Hrvatice, poput Antonije Blaće, Ecije Ivušić i Severine, za koje bismo onda također mogli reći da su bile ispred trendova.

 

Objavu dijeli Ecija Ivusic (@ecija_ivusic)

Ako, pak, želite izbjeći ekstenzije i pustiti kosu da vam prirodno izraste do trendi dužine, potrebno ju je redovito kratiti na vrhovima, otprilike svakih osam tjedana, te voditi dobru brigu o njoj i njegovati je maskama, uljima i serumima, savjetuje frizerka i dodaje da ni bob frizura neće potpuno pasti u zaborav, nego će dobiti nove, modernije varijante sa šiškama i slojevima. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara