Nova kolekcija KLISAB brenda u njegovom najhrabrijem izdanju

Nova kolekcija KLISAB brenda u njegovom najhrabrijem izdanju

Foto: Petra Mrša 

PO prvi puta na pisti FASHION.HR-a, sad već afirmirani modni dvojac KLISAB, predstavit će se kolekcijom Resilience. 
 
Kako sam naslov daje naslutiti, bit će to kolekcija koja će publici FASHION.HR-a predstaviti identitet brenda u njegovom najhrabrijem izdanju. Kao i uvijek, u prvom je planu sama žena i njene potrebe, stav i samopouzdanje koje dobiva noseći KLISAB, ali i otpor neuhvatljivom tempu mode zbog kojeg potrebe klijenata, kao i sama kreativnost, pate. 

 
 
Poput ptice selice, KLISAB žena odlazi u toplije krajeve, gdje pravila ne vrijede, gdje nisu potrebne posebne naočale da bi svijet postao ružičast, gdje samopouzdanje nije nedostižni ideal. U svojoj novoj kolekciji KLISAB donosi bezvremenske odjevne komade karakteristične za brend, reinventirane i nadopunjene neočekivanim, ali suptilnim detaljima poput nabiranja i vezivanja, ponekad skrivenog na leđima ili na rukavima. 
 
 
Više no ikad, poseban naglasak stavljen je na funkcionalnost i nosivost svakog pojedinačnog komada, komada poput dugih košulja koje će jednako dobro funkcionirati nošene ispod dva sloja odjeće ili potpuno ogoljene nošene kao haljine. Poznata opuštena, oversized silueta prikazana je u ispoliranom i ženstvenom izdanju zadržavajući ono mladenačko, ali i profinjeno u sebi. 
 
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Osim same kolekcije odjeće, posebna pozornost posvećena je i liniji torbi koje su ove sezone sve ručno rađene od kože kako bi se osigurala potpuna funkcionalnost i izdržljivost. Koristeći materijale poput pamučnih kepera, popelina, trapera, viskoznih štofova, eko kože i vinil skaja kroz metamorfoznu, snažnu i razigranu paletu boja, KLISAB nas vodi u neko novo proljeće.
 
 
24. izdanje FASHION.HR-a počinje 29. ožujka i traje do 01. travnja. U Paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma tako će u četiri dana nastupiti poznata dizajnerska imena: Ivica Skoko, Robert Sever, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Marina Design, Obekei, Coded Edge, Arileo, Luka, Klisab, Anthony Avangard, JAMOI, Yuniku i INES Atelier.
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara