Nova Lukabu Bridal kampanja u zaboravljenoj vili Batory

Nova Lukabu Bridal kampanja u zaboravljenoj vili Batory

Foto: Beck

U SAMOM centru Osijeka stoji, u nekim prošlim vremenima napuštena i zaboravljena veličanstvena vila Batory.
 
Upravo je ona poslužila fotografskom dvojcu Beck, Jasmini i Davoru da s prvim sunčanim danima u nju puste varljivu toplinu proljeća i da u njoj, kroz kampanju modne kuće Lukabu, počne buđenje, cvjetanje - godišnje doba ljubavi. Inspirirani svjetlom i trenutkom, njihovo umijeće bilo je savršen spoj s posljednjom kolekcijom vjenčanica poznate osječke modne kuće.
 
 
Već prepoznatljive lakoće i teksture, te 3D čipka koja prati najnovije trendove u dizajnu vjenčanica, poznati rad s puder podlogama,u stare su ruševine unijele nježnost i mističnost. Lukabu, Jasminu i Davora povezuje stavljanje naglaska na realnost i fluidnost zbog čega je logičan izbor za ulogu mladenke još jednom bila Martina Cegledi, djevojka koja nije profesionalni model i čija estetika predstavlja svakodnevnu Lukabu mladenku, koja želi istaknuti linije svoga tijela i naglasiti svoje omiljene karakteristike kroz viziju dizajnerice Marine Jerant.
 
 
Držeći se usko već uhodanog tima, kako bi se postigla što veća čarolija zabilježenog trenutka, za make-up je zaslužna Sara Grepo, gdje je također najvažnija bila stvarna ljepota mladenke i svjetla koža u tami napuštene vile.
 
 
Sve vjenčanice iz kampanje ''Season of love'' dostupne su mladenkama u Lukabu showroom-u, na prvom katu TC Nama. Više informacija potražite na službenoj stranici Lukabua te na njihovoj Facebook stranici, a rad Jasmine i Davora također je dostupan na Jasmina & Davor weddings te njihovoj Facebook stranici.
 
 
 
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?