Nove Alduk vjenčanice u predivnom lookbooku Šime Eškinje

Nove Alduk vjenčanice u predivnom lookbooku Šime Eškinje

Foto: Šime Eškinja

NOVI projekti, nove estetike i jedan dizajner koji nas godišnje pet puta iznenadi posebnim kolekcijama i atraktivnim kampanjama - Alduk.

Potpuno iskren i jasan, baš kao bijelo na crno, toliko je jaka vizija svake mladenke koja kroči u ALDUK showroom. Odlučiti se za idealnu vjenčanicu nije lako, a s obzirom na nova 24 modela koja upravo predstavljamo, taj zadatak postaje još teži, ali i ljepši.

Jednostavni, pročišćeni modeli koji prate liniju tijela ili pak oni raskošni, vezeni i efektni - kratak je to pregled nove kolekcije.

"Ovom kolekcijom htio smo odati počast i pokazati divljenje svim onim ljubavnim pričama kojih smo moj tim i ja bili dio te svim onim ljubavnim pričama koje nas tek očekuju. Divimo se hrabrosti svima koji u današnje vrijeme prepuno ružnih događaja i negativnih utjecaja skupe sve pozitivne emocije i odluče ih podijeliti sa svojim najbližima, a i s nama koji smo ovdje kako bismo nadopunili taj jedinstveni trenutak - vjenčanje", izjavio je Ivan.
 
 
 
“Baš kao što bi ljubav i trebala biti, oslobodio sam svoje vjenčanice nepotrebnog kiča i ostavio jednostavnu eleganciju i mirnoću materijala koji se u skladu s delikatnom čipkom i vezom savršeno nadopunjuje s udobnošću nošenja ALDUK vjenčanica.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara