Novi trend među slavnim damama dokaz je da Hollywood gubi razum

Novi trend među slavnim damama dokaz je da Hollywood gubi razum

Foto: Getty

MISLILI ste da vas više ništa što dođe iz Hollywooda ne može iznenaditi?
 
I mi smo, ali smo se očito itekako prevarili, jer novi trend među slavnim damama luđi je od svega što smo do sad čuli. 
 
Stilistica slavnih Rebecca Corbin-Murray tvrdi da sve veći broj njenih klijentica, među kojima su Emma Watson, Sophie Turner i Lilly James ima komplekse zbog izgleda svojih pazuha.
 
 
Naime, problem je u tome što ženama, kada su im ruke spuštene uz tijelo, taj dio prirodno izgleda malo nabrano, pogotovo kod onih punašnijih, a iako je to najprirodnija stvar na svijetu, u Hollywoodu to nije prihvatljivo. Zato sve već broj slavnih dama odlazi pod nož, kako bi se riješili viška kože, izvukli salo i došle do pazuha iz snova. 
 
 
Kako kaže Rebecca, njenim klijenticama taj dio tijela najgore je pokazati na crvenom tepihu, gdje su haljine otkrivenih ramena uobičajena pojava, a upravo one pružaju najbolji pogled na "strašne" pazuhe.  Baš zato slavne dame najčešće poziraju s rukama bokovima, kako se ne bi stvorili nabori.
 
 
A fenomen je uzeo toliko maha da ima i (ne)službeni naziv, koji je prije tri godina skovala glumica Jennifer Lawrence. Ona je tada svoje "debele pazuhe" usporedila s "vaginom ispod ruke" i dodatno pridonijela ludilu tako što je ponudila ženama adekvatan naziv za njihovu "manu".
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara