Odlična ideja i za one hrvatske: Hotel u New Yorku nudi parovima "digitalni detox" vikend

Odlična ideja i za one hrvatske: Hotel u New Yorku nudi parovima "digitalni detox" vikend

Foto: WeHeartIt

ZA ove parove nema tehnologije cijeli vikend.

Ovih dana, čini se kako su najdugotrajnije veze one između čovjeka i njegovog pametnog telefona. Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat, WhatsApp... Nema aplikacije kojom se ne služimo, čak i kada nakon napornog radnog dana dođemo doma svojoj boljoj polovici.
 
Umjesto da razgovaramo, večeramo, gledamo filmove ili vodimo ljubav, mi se radije dopisujemo ili po novom, lovimo Pokemone.
 
Uz takve digitalne aktivnosti, ne čudi da smo zaboravili kako je to opustiti se s partnerom, bez gledanja u ekrane svojih pametnih telefona te se s pravom pitamo da li bismo mogli izdržati bez tehnologije cijeli vikend?
 
A upravo jedan takav, "digitalni detox" vikend za parove, nudi The Sanctuary Hotel u New Yorku. Hotel smješten na Times Squareu, nudi parovima paket, kao svojevrsni ljetni bijeg od svakodnevnih aktivnosti, koji će im omogućiti ponovno povezivanje, bez ijedne vrste tehnologije u njihovim rukama.
 
Po dolasku u hotel, svim zainteresiranim parovima, oduzimaju se sve vrste tehnoloških uređaja, koji će biti uklonjeni na neko sigurno mjesto te će biti vraćeni parovima po odlasku. Dakle, ako mislite kako možete izdržati više od dva dana, samo naprijed!
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Iako ovakva ponuda mnogim parovima zvuči pomalo zastrašujuće, istovremeno zvuči i vrlo intrigantno, a to sve govori o tome koliko smo zapravo ovisni o tehnologiji. No, podržavamo ponudu spomenutog hotela, koja modernim parovima nudi iskustvo ljetovanja, kao iz mlađih dana njihovih roditelja.
 
Tko zna, možda se i hrvatski hoteli uskoro odluče za ovakvu ponudu, za koju smo sigurni kako će imati prilično velik broj zainteresiranih.
 
 
 
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara