Oglasila se preljubnica: Jordyn Woods progovorila o aferi s Tristanom Thompsonom

Oglasila se preljubnica: Jordyn Woods progovorila o aferi s Tristanom Thompsonom
Foto: Instagram

BIVŠA najbolja prijateljica Kylie Jenner, ujedno i žena s kojom je Tristan Thompson po drugi put prevario njenu sestru, rekla je što misli o skandalu usred kojeg se trenutno nalazi.

Dva dana nakon što je javnost saznala za njenu aferu s ocem djeteta Khloe Kardashian, Jordyn Woods se pojavila na svečanom ručku povodom lansiranja njene linije umjetnih trepavica u suradnji s brendom Eyelure te je prokomentirala novonastalu situaciju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kylie Jenner News (@kyliesnapchat)

"Uz sve što se događa, znate da je sve bilo stvarno, a Eyelor trepavice su super stvarne", izjavila je Jordyn na eventu i dodatno razbjesnila fanove Kardashianki ublažavanjem činjenica i nespretnim skretanjem teme na kvalitetu njenih umjetnih trepavica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kylie Jenner News (@kyliesnapchat)

Bijes fanova izazvala je i samim pojavljivanjem na eventu usred skandala koji je sama zakuhala, što su mnogi protumačili kao dodatan bezobrazluk prema obitelji Kardashian-Jenner koja joj je tijekom proteklih godina pružila puno toga.

Jordyn je, između ostalog, živjela s Kylie Jenner i njenom kćeri Stormi dok je, kako prenosi Cosmopolitan, Kylie nije potjerala iz njihove zajedničke kuće kada je doznala za aferu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli HEIR JORDYN (@jordynwoods)

A pojavile su se i nove glasine koje otkrivaju da je i Jordyn, kada se spetljala s tada zauzetim Tristanom Thompsonom, bila u vezi s košarkašem Devinom Bookerom koji ju je nakon svega navodno ostavio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Devin Booker (@dbook)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara