Ojačajte svoj imunitet na vrijeme!

Ojačajte svoj imunitet na vrijeme!
Foto: Promo

SUVREMENI način života obiluje užurbanim i stresnim situacijama, najčešće u zagađenoj okolini. Prehrana je često nekvalitetna i neredovita, nedostaju svježe namirnice provjerenog organskog porijekla. Povećan je unos rafinirane, termički obrađene i konzervirane hrane koja ne osigurava neophodni unos vitamina i minerala. Neredoviti i necjeloviti obroci negativno utječu na metabolizam i pravilnu apsorpciju hranjivih tvari, proizvodnju energije te imunološki sustav.

Poremećeni fiziološki procesi, uzrokovani neadekvatnom prehranom, imaju za posljedicu pad imuniteta te veću podložnost virusnim i bakterijskim infekcijama. Smanjeni unos esencijalnih nutrijenata možemo nadoknaditi kvalitetnim dodacima prehrani. Prilikom odabira adekvatne formule vitamina i minerala potrebno je obratiti pažnju kako na ime i ugled proizvođača, tako i na sastav i doze pojedinih nutrijenata.

Novi proizvod iz Lifetime-a Immuno complex sadrži pažljivo odabrane aktivne tvari za nadopunu deficitarne prehrane. Sadržaj 650 mg vitamina C i 15 mg cinka u jednoj kapsuli (dnevna doza) doprinijeti će normalnoj funkciji imunološkog sustava. Uz ove nutrijente dodatak riboflavina učinkovito štiti stanice od oksidativnog stresa. Umor i iscrpljenost, kao posljedica stresnog života, može se ublažiti uz pomoć izbalansiranog dodatka vitamina B kompleksa (vitamin B12, B6, B2, pantotenska i folna kiselina).

Potražite u ljekarnama ili OVDJE.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara