Okrutna istina: Najgore stvari koje rade znakovi horoskopa

Okrutna istina: Najgore stvari koje rade znakovi horoskopa
Foto: Instagram

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

KADA je riječ o horoskopskim tumačenjima, u njima najčešće možemo pročitati naše dobre osobine, ali nekad treba istaknuti i loše. Svaki znak ima tendenciju ponašati se zlobno i okrutno, htjeli to priznati ili ne, piše Your Tango.

Evo kako se okrutnost očituje kod svih 12 znakova zodijaka.

Ovan - Bezdušni prekidi

Ovnovi prekidaju s ljudima ne dopuštajući im da se obrane i ostavljaju bez objašnjenja. Oni nemaju strpljenja saslušati vašu stranu priče nakon što su izgovorili svoje.

Bik - Preljubnici

Oni ne mogu ostati vjerni i kada im se probudi seksualni nagon, oni ga prate. Svoje postupke opravdavaju sebi i očekuju da ih i njihovi partneri prihvate, bez obzira na sve.

Blizanci - Majstori u mazanju očiju

Blizanci će lako izigrati vaše povjerenje i neće se pridržavati obećanja. To proizlazi iz toga što su u sebi odlučili da im je dosta vašeg društva. Možete krvariti pored puta, oni će samo proći pored vas.

Rak - Ne znaju opraštati i zaboravljati

Rakove možete moliti za oproštaj i za najmanje stvari, ali kada jednom odluče da vam neće prijeći preko nečega, neće se predomisliti. Odbacit će vas i ostaviti da se do kraja života pitate gdje ste pogriješili.

Lav - Impulzivna zloba

Lavovi znaju odjednom, iz čista mira, sasuti uvredu u lice. U tome često pretjeraju i znaju biti nasilni do te mjere da se preplašite za vlastiti život. Lav je najzlobniji znak i uživa u pokazivanju toga.

Djevica - Srčan stav

Suočite se s tim da vas Djevice već mrze. Ako se zamisle nad tim, spremne su eksplodirati na vas i za najmanju sitnicu i optužiti vas toliko podlo za svakakve stvari da i sami povjerujete u to da ste krivi. Djevice ne toleriraju one koje mrze, a mrze sve.

Vaga- Lažljivci

Vage ne mogu ni dan izdržati bez laganja i spremne su gledati nekog u oči i bez problema govoriti laži samo kako bi izbjegle sukob.

Škorpion - Zapovjednici

Oni žele imati kontrolu nad svim i bezobzirni su. Škorpioni vjeruju da su uvijek u pravu, pa kada uđu vaš život, ne odustaju dok ne počnete živjeti onako kako su oni zamislili. Ili vas drže pod kontrolom ili skupo platite cijenu svoje slobode.

Strijelac - Neopisiva hladnokrvnost

Nitko nije emotivno hladniji od Strijelca. Kada vas on izbaci iz života, više ne postojite za njega. On nema strpljenja s ljudima i brzo mu prestaju biti zanimljive nove osobe koje je upoznao.

Jarac - Majstori vrijeđanja

Rijetkost je da se posvađate s Jarcem i da vaša riječ bude zadnja. On će vam napisati sadržajno pismo puno uvreda. Jarčevi obožavaju koristiti riječi kao oružje, a ako budete plakali zbog njegovih riječi, bit će presretan.

Vodenjak - Prevaranti

Vodenjaci su prirodno talentirani lažljivci, nemaju savjesti ni kada vas trebaju slagati, ukrasti vam novac, izigrati vaše emocije i tako dalje.

Ribe - Narcizam

Ovaj znak ima toliko emotivnog tereta da nema vremena ni strpljenja za tuđi pa kao prijatelj neće biti baš neki slušatelj, ali će željeti da saslušate sve što on ima reći. Ribe nikad nikog neće voljeti toliko koliko vole sebe.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara