Ona će nazdravljati vodom: Adele priznala kako je morala odustati od alkohola

Ona će nazdravljati vodom: Adele priznala kako je morala odustati od alkohola

Foto: Splash News

PRIJE blagdana? To se zove odlučnost.

Slavna pjevačica Adele otkrila je kako odustaje od alkohola, nakon što ju je doktor upozorio da bi on mogao uništiti njezin predivan glas.
 
27-godišnja Britanka otkrila je i kako nema namjeru otkazivati nadolazeću turneju zbog problema s glasom, kao što je morala 2011. godine, kako bi otišla na operaciju.
 
"Ne smijem piti, jer to dehidrira moje glasnice. Alkohol blokira uši, kada si pijan, što te čini glasnijim. Tako mogu podignuti svoj glas i on opet može otići", iskreno je i kratko priznala Adele.
 
Adele se inače u prijašnjim intervjuima šalila kako zna piti "od ponedjeljka ujutro do nedjelje navečer", a nedavno je priznala i kako alkohol nije bio jedini njezin porok.
 
 
"Nekad sam znala piti po 10 šalica čaja na dan, s dva šećera. To je 20 šećera na dan." Sada znamo otkud je dolazila energija za sve poslovne pothvate.
 
Priznala je i kako ju je 3-godišnji sinčić, kojeg ima s partnerom Simonom Koneckijem u potpunosti promijenio te kako jedva čeka da upozna njegove prijatelje, djevojku te sazna kakve filmove i glazbu voli.
 
Također, na pitanje zašto ne piše o ljubavi sa svojim dečkom, rekla je sljedeće. "Mi smo u odrasloj i ozbiljnoj vezi. Ne želim pisati o njemu, jer ne želimo da nam bude neugodno."
 
Uvijek iskrena Adele, zato te volimo.
 
 
 
 
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara