Osam znakova da s tobom želi nešto ozbiljno

Osam znakova da s tobom želi nešto ozbiljno

Foto: Vogue

IGRA pokvarenog telefona prisutna je u svakoj vezi, a ponekad čujemo ono što želimo čuti. Nije rijedak slučaj da je djevojka uvjerena kako je pronašla dečka iz snova koji će je oženiti, dok je tip više zainteresiran za neobavezni seks. Razgovor o budućnosti veze najbolje pomaže, no postoje i neki signali da je zagrizao koje možeš uočiti i izbjeći neugodna pitanja.

Drži te za ruku


Ovo je način na koji tip obilježava teritorij, a može imati i mnogo veće značenje od primjerice, poljupca. Poljubac može biti uzrokovan fizičkim porivima, a držanje tvoje ruke njegov je način da poruči svijetu kako si njegova.

Govori ti kamo ide


Ako ti uvijek kaže kamo ide, znači da želi da znaš točno gdje je, i još važnije, da znaš s kim je. Mnogi dečki lažu o tome gdje će biti, a ako tvoj nema problema s otkrivanjem svoje lokacije, vjerojatno mu ne smeta da znaš svaki njegov korak jer mu je stalo do tebe.

Upoznao te s prijateljima i obitelji

Prijatelji su njegovi najveći kritičari, a ako te upoznao s njima, znači da misli ozbiljno. Sljedeći korak je upoznavanje obitelji, a činjenica da je rekao svojoj mami za tebe znači da je spreman na ozbiljnu vezu.

Imaš titulu

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Predstavljanje samo imenom znači da još nije siguran kako bi vas definirao, no upotrebljavanje naziva poput Cura znak je da se sam sa sobom dogovorio da si mu bitna u životu.

Želi se družiti

Dolasci kasno navečer i odlasci rano ujutro ili odmah nakon seksa znak su da vas više shvaća kao par koji je zajedno zbog seksa, dok je zadržavanje i pokazivanje želje za druženjem signal da želi što dulje biti u tvojoj blizini.

Njegova subota je tvoja

Subota navečer služi za izlaske dečkima koji love, a tip koji je u ozbiljnoj vezi radije će je provesti sa svojom djevojkom. To ne znači da njegov povremeni izlazak s dečkima nije prihvatljiv, ali ako bi radije bio s tobom nego s njima, znači da je ozbiljan.

Imaš sve njegove brojeve


Mobitel je super, no ako imaš broj od njegove kuće, posla i još nekoliko njih, znači da mu je bitno da ga možeš dobiti, i da nema što za skrivati ni od tebe, ni od drugih.

Spavaš kod njega


Ako te pustio da uđeš u njegov dom i dijeliš krevet s njim, velike su šanse da misli ozbiljno. Uostalom, ako ti ne spavaš u njegovom krevetu, možda spava netko drugi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara