Osobe rođene u ova tri horoskopska znaka slove za najuspješnije

Osobe rođene u ova tri horoskopska znaka slove za najuspješnije
Foto: Instagram

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

AKO ste se nekada pitale može li vam uspjeh zbilja biti zapisan u zvijezdama, odgovor je potvrdan. Kako prenosi časopis Cosmopolitan, jedna američka stranica provela je istraživanje kako bi saznali u kojim su horoskopskim znacima rođeni najbogatiji ljudi svijeta. Ova tri znaka su na vrhu ljestvice: 

Lav 

Među 100 milijardera na Forbesovoj listi čak 14 osoba rođeno je u znaku Lava. Lavovi slove za vrlo sposobne i odvažne osobe koje, ako vide u nečemu stvarni potencijal, usude se riskirati, što ih uglavnom dovodi do visokih pozicija i pozamašnih cifri na računu. 

Vaga

Na istoj listi 11 osoba rođeno je u znaku Vage. Iako u životu prvenstveno teže balansu, Vage su spremne žrtvovati određeni segment života i posvetiti se poslu kako bi sebi i svojoj obitelji osigurale i više nego svijetlu budućnost. 

Vodenjak

Vodenjaci su izrazito ambiciozne i optimistične osobe. Ponekada znaju srljati i dobro se opeći, no njihovo ih samopouzdanje i želja za uspjehom često dovedu do iznadprosječnog života. Inače, Vodenjaka je također 11 na Forbesovoj listi. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara