Osvježavajuća promjena: Tatjana Jurić ima novu frizuru

Osvježavajuća promjena: Tatjana Jurić ima novu frizuru
Foto: Instagram

VODITELJICI Tatjani Jurić mnogi zavide na njezinoj prekrasnoj bujnoj kosi koja njoj, pak, ako je suditi prema Instagramu, često zadaje probleme.

Već se nekoliko puta na društvenoj mreži našalila na račun svoje neukrotive kose, no čini se da su "bad hair" dani sada iza nje, barem na neko vrijeme. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tatjana Jurić (@tatjana_juric)

Naime, voditeljica je odlučila drastično skratiti kosu te se na Instagramu pohvalila novom frizurom i oduševila svoje followere.

Kako vidite, ni Tatjana nije odoljela najpoželjnijoj frizuri sezone, a klasični bob i u njenom se slučaju pokazao kao pun pogodak te je osvježio njezin izgled. Jedna od prednosti bob frizure je i lako održavanje pa se voditeljica narednih nekoliko mjeseci ne mora toliko brinuti o svojoj kosi, što je i jedan od glavnih razloga zašto su se i mnoge druge dame ovog proljeća odvažile na jednaku promjenu.

Podsjetimo, osim brojnih holivudskih zvijezda, u posljednjih nekoliko mjeseci bob frizuru napravile su i mnoge poznate Hrvatice među kojima su Franka Batelić, Antonija Blaće i Severina, a sve su dokazale da se radi i o univerzalno laskavom looku, u što se možete uvjeriti OVDJE.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara