Ova tri horoskopska znaka mrze izlaziti iz svoje sigurne zone

Ova tri horoskopska znaka mrze izlaziti iz svoje sigurne zone
Foto: Instagram

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

AVANTURE i spontana putovanja za njih su prava noćna mora. 

I dok su, primjerice, Strijelci na tronu spontanosti i izlaska iz svoje sigurne zone, ovi znakovi zodijaka vole imati sve isplanirano i odraditi svaki zadatak po uputama i s prethodnom pripremom. 

Ova tri horoskopska znaka mrze izlazak iz svoje sigurne zone. 

Vodenjak

Vodenjaci nikako ne vole spontane i besciljne radnje. Oni vole imati sve na papiru i točno isplanirano kako bi osmislili rješenje za svaki potencijalni problem. Oni su veliki radnici i spontanost i nagle izlaske iz zone komfora smatraju djetinjim postupcima. 

Jarac

Jarčevi preziru improvizacije i trenutke u kojima netko drugi preuzima inicijativu jer oni, prema svom mišljenju, uvijek imaju bolji plan. Izuzetno su disciplinirani i vole kada sve teče prema njihovom planu. Izlazak iz zone komfora također planiraju i postupno se prilagođavaju na njega jer mrze kada ih nešto šokira. 

Djevica

Djevice su izvan sebe kada moraju raditi nešto ili se prilagoditi nečemu što nije u njihovom planeru. Poput Jarčeva, one mrze improvizacije i vole imati plan za baš sve. Uz to, Djevice su najveći perfekcionisti pa imaju potrebu pripremiti se za baš sve. 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara