Ovako se ponaša muškarac koji će vam od života napraviti pakao

Ovako se ponaša muškarac koji će vam od života napraviti pakao

Foto: Instagram

AKO ne znate kako prepoznati jednog, mi vam donosimo 5 znakova kako ćete to lako postići.

1. "Ne volim dramu"
 
On često ističe kako mrzi dramu, no njegov je život zapravo pun upravo takvih trenutaka.
 
2. Stavlja vas na tron
 
On će vas često hvaliti i dizati na tron kako biste se osjećali posebno, no takvi ljudi gotovo uvijek u tajnosti spletkare sa strane, ali su odlični u glumljenu žrtve.
 
3. Vi ste problem
 
Ovi muškarci znaju kako vas izmanipulirati da se osjećate kao da ste vi uzrok svih njihovih problema i frustracija. Drugim riječima, nije problem u njima, nego u vama, a nećete se uspjeti ni okrenuti, a krivica će već biti prebačena na vas. Naravno, problem je i u vašim prijateljima i obitelji koji su protiv njega.
 
4. "Preosjetljiva si"
 
Još jedna fraza koju ćete često čuti iz usta narcisoidnog muškarca. On će vas uvjeriti da ste sve preuveličali i da zapravo nema pojma što se događa, a sve će pripisati vašoj "osjetljivosti".
 
5. "Kako ćeš ti bez mene..."
 
Čujete li ovo ikad od strane vašeg partnera, nema sumnje s kim imate posla, a jedino što u takvim trenucima možete pomisliti jest: "Bolje nego s tobom". Njegov je cilj uvjeriti vas da vi ne možete bez njega i da ste bez njega ništa, no samo se zapitajte kako ste živjeli dok on nije bio tu? Upravo tako, a sada ste još zreliji i pametniji!
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara