Ove slavne dame njeguju svoju prirodnu boju kose

Ove slavne dame njeguju svoju prirodnu boju kose
Foto: Instagram

OD slavnih dama u Hollywoodu uglavnom očekujemo drastične promjene frizure i boje kose jer nas je većina njih na to naviknula.

No, za razliku od Katy Perry i Rihanne koje nas barem jedanput godišnje iznenade transformacijom frizure, ove četiri dame njeguju svoju prirodnu boju kose i ruše nametnute standarde ljepote: 

1. Jessica Chastain

Prirodno riđokosa glumica u intervjuu za Refinery29 istaknula je kako ne mijenja boju kose ni zbog posla već po potrebi nosi perike, a jedino na što je ponekad spremna je malo drastičnije šišanje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jessica Chastain (@jessicachastain)

2. Jamie Lee Curtis

"Zapitala sam se: zašto pobogu na glavu stavljam kemikalije koje peku? Moja kratka kosa prebrzo raste i svako malo je moram šišati i farbati. Frizerski saloni za mene su ponižavanje. Sjedim tamo sa smjesom na glavi koja izgleda užasno, satima nosim aluminijsku foliju na svojoj kratkoj kosi i izgledam smiješno. Užasan osjećaj", izjavila je Jamie u jednom intervjuu i dodala kako više nikada ne misli bojiti kosu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jamie Lee Curtis (@curtisleejamie)

3. Kendall Jenner

Ova mlada manekenka nikada nije promijenila boju kose, a nije voljna mijenjati ni dužinu. "Ako poželim brzu promjenu, poslužim se perikom", rekla je Kendall. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kendall (@kendalljenner)

4. Julianne Moore

Julianne je u jednom intervjuu priznala kako ponekada oboji sijede i to u svoju prirodnu, riđu boju, no napomenula je kako ih često pusti i da izrastu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Julianne Moore (@juliannemoore)

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara