Ovi horoskopski znakovi uvijek previše žure u vezama

Ovi horoskopski znakovi uvijek previše žure u vezama
Foto: Instagram

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

KAD su veze u pitanju, nerealno je očekivati da će obje strane imati jednaki tempo. Ovi horoskopski znakovi nemaju pojma što znači riječ "polako", barem ne kad je riječ o zaljubljivanju:

Strijelac

Iako Strijelci vole biti solo, vrlo brzo postanu nervozni ako ne pronađu nekoga za vezu. Jednom kad uđu u vezu, žele što više i što brže, zbog čega u očima svog partnera često djeluju neurotično. Ako osoba s kojom su u vezi želi da stvari idu malo sporije, Strijelci će postati još nestrpljiviji.

Ovan

Ne samo da vole da sve ide brzo nego Ovnovi vole i da sve ide točno onim tempom kojim su oni to zamislili. Opsjednuti kontrolom, postat će jako živčani ako shvate da osoba s kojom su u vezi ima malo drugačiju percepciju.

Djevica

Djevice znaju točno što žele i znaju da će to dobiti jedino ako jasno i glasno kažu što žele. Ako slučajno nemaju dovoljno hrabrosti za snažan stav, odlučit će se za pasivno-agresivni pristup i manipulacijom pokušati dobiti točno što su zamislili.

Lav

Prosječni Lav neće samo htjeti da sve ide brzo - to se na neki način i podrazumijeva jer Lav očekuje da svi slijede njegova pravila. No kompetitivni Lav će očekivati i da mu na dnevnoj bazi govorite koliko je bolji partner od svih vaših prijašnjih partnera.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara