Ovi znakovi pokazuju da je frajer s kojim se viđate ženskaroš

Ovi znakovi pokazuju da je frajer s kojim se viđate ženskaroš
Foto: YouTube Screenshot

MOŽDA vam se ponekad čini da oni postoje samo u filmovima, no "profesionalni" ženskaroši su svuda oko vas i možda ste im baš vi sljedeća meta. 

Oni su vrlo vješti u provođenju svojeg nauma, a to je odvesti što više žena u krevet i poslije se praviti kao da ne postoje. 

Kako biste na vrijeme prepoznale "profesionalnog" ženskaroša, morate biti svjesne sljedećih stvari:

Pitat će vas puno pitanja

Oni ne gube vrijeme na čavrljanje, već odmah prelaze na stvar. Ispitivanjem o intimnim stvarima odaju dojam kao da im je stalo, ali to čine kako bi stekli vaše povjerenje i otkrili vaše slabe točke. 

Bit će jako romantičan

Obasipat će vas komplimentima, šaputat će vam na uho i znat će točno gdje da vas dodirne bez da prijeđe granicu. Ipak, iz sata u sat će pomicati tu granicu i proširivati vašu zonu komfora sve dok vas ne izmanipulira do svojeg željenog cilja. 

Igrat će na misteriju

Misteriozni frajeri uspijevaju očarati većinu žena, a vrsni ženskaroši to znaju. Neće vam otkriti puno o sebi, ali će to činiti tako da vi pomislite kako su moćni i muževni. Nakon nekog vremena će vas i malo ignorirati kako bi na dodatan način privukli vašu pažnju. 

Natuknut će da ima tužnu prošlost 

Takvi frajeri znaju što prolazi kod većine žena, a to je sažaljenje nad tužnom prošlošću muškarca koji im se sviđa. Oni će bez grižnje savjesti zaigrati na kartu tužnog djetinjstva i roditelja koji nikad nisu imali vremena za njih kako biste vi dobile poriv brinuti se o njima. 
 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara