Ovo je milijunaš koji je Kendall Jenner poklonio skupocjeni Rolls Royce

Ovo je milijunaš koji je Kendall Jenner poklonio skupocjeni Rolls Royce

Foto: Instagram 

NJEZINI prijatelji itekako su se iskazali povodom njezinog 21. rođendana.
 
Manekenka Kendall Jenner prošlog je tjedan proslavila veliki 21. rođendan, burnom rođendanskom zabavom u jednom noćnom klubu.
 
 
Na njoj je okupila brojne slavne prijatelje i članove obitelji, koji su joj uputili lijepe riječi, ali i poklonili razne skupocjene poklone, među kojima se jedna osoba posebno istaknula.
 
 
Radi se o biznismenu i milijunašu Sayginu Yalcinu, koji je mlađahnoj manekenki poklonio Rolls Royce, a kako doznajemo, radi se o bliskom obiteljskom prijatelju.
 
 
Saygin ima njemačko i tursko državljanstvo, a vlasnik je Sell Any Car tvrtke, vrlo popularnog servisa, koji prodaje automobile na Srednjem Istoku. I slavni Forbes pisao je o njegovim poslavnim pothvatima, a Saygin je vrlo blizak prijatelj s još dvije poznate dame, Hailey Baldwin i Paris Hilton.
 
 
Cijelu priču oko poklona otkrila je njezina polusestra Khloe Kradshian, gostujući u showu Jimmyja Kimmela. "Svi izlazimo van i tamo stoji novi Rolls Royce te neki muškarac, koji daje Kendall ključeve. Odmah sam počela ispitivati ljude tko je on. Bio je kao neki princ", počela je Khloe.
 
 
"Ja sam za 21. rođendan dobila večeru i torbicu. Nisam znala da možeš dobiti auto od potpunog stranca", zaključila je. Možeš kad si Kendall!
 
 
 
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara