Ovo je sedam skrivenih troškova vjenčanja na koje većina mladenki zaboravi

Ovo je sedam skrivenih troškova vjenčanja na koje većina mladenki zaboravi
Foto: Instagram

VJENČANICA, odijelo, svečana večera, fotograf i bend nisu jedni troškovi s kojima se mladenci susreću, ali su vjerojatno jedni od najvećih financijskih izdataka s kojima će se morati suočiti tijekom organiziranja vjenčanja.

No, mnogi od njih zaboravljaju na naizgled male, ne toliko važne troškove koji bi ih u konačnici mogli poprilično "udariti po džepu". 

Evo nekih od njih:

Slanje pozivnica

Ako imate goste kojima ne možete osobno uručiti pozivnice za svoje vjenčanje i želite im ih poslati, trebate računati na dodatak trošak.

Degustacija kolača

Nažalost, degustacije torti i drugi kolača najčešće nisu besplatne. Ako niste sigurni gdje biste naručili slastice, vjerojatno ćete posjetiti nekoliko slastičarnica prije donošenja konačne odluke, a to košta.

Beauty tretmani

Depilacija, čupanje obrva, sređivanje noktiju i svi drugi beauty tretmani koje ćete vjerojatno obavljati u posljednji trenutak na kraju bi mogli rezultirati popriličnim financijskim izdatkom.

Donje rublje

Donje rublje koje ćete nositi ispod vjenčanice vjerojatno će biti nešto posebnije i neuobičajenije od onog na koje ste naviknuli. Osim toga, različite vjenčanice zahtijevaju i različito donje rublje.

Pokloni za roditelje i kumove

U pojedinim krajevima je običaj kumovima i roditeljima pokloniti simboličan poklon, a takve stvari sasvim sigurno nisu jeftine.

Krojački popravci vjenčanice

Ako ste kupili vjenčanicu, krojački popravci vjerojatno neće biti uključeni u cijenu, baš kao ni kemijsko čišćenje nakon nošenja.

Večera za fotografe i bend

Ovisno o dogovoru, ali najčešće mladenci sami plaćaju večeru za svoje fotografe i članove benda.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara