Ovo su osobine modernih muškaraca koje žene ne podnose

Ovo su osobine modernih muškaraca koje žene ne podnose
Foto: Instagram

MODERNO vrijeme donijelo je nove načine ponašanja koje su vrlo brzo usvojili i brojni muškarci a da nisu ni svjesni kako upravo time često odbijaju žene. 

Evo koje osobine modernih muškaraca moderne žene ne podnose.

Prevrtljivost

Ako ste nedosljedni u apsolutno svemu, teško će vas itko gledati kao potencijalnog partnera. Obećali ste da ćete večeras ići u kino, ali ste shvatili da vam se ne da jer je vani hladno? Usred dopisivanja se povučete bez riječi jer "imate pametnijeg posla" pa se opet javite kada vam bude dosadno? Jedan dan planirate proputovati svijet i skrasiti se u Norveškoj, a već sutra mislite kako se nigdje ne živi tako dobro kao ovdje? Sve to odbit će žene.

Komunicirate samo kada se vama to da

Oko ljudi do kojih vam je navodno stalo trebali biste se i potruditi. Ako se ženama javljate svakih par dana ili samo kada vam je smrtno dosadno, one vas sigurno neće gledati kao potencijalnog partnera. Takvo ponašanje je trebalo ostati u tinejdžerskim danima kada vam je bilo važnije otići na nogomet s dečkima nego provesti vrijeme s djevojkom.

Škrtost 

Ne, nije ravnopravno da svatko plaća svoj dio računa svaki put kada se vidite, osim ako ste upravo završili srednju školu i "preživljavate" od džeparca koji vam roditelji daju.

Naravno, to ne znači ni da vi morate svaki put sve platiti, ali vjerojatno ne postoji puno žena koje će oduševiti vaše "mjere štednje" kada vide da iz novčanika vadite točno 11 kuna za kavu koju ste popili.

"Nisam spreman za vezu"

Jednostavno, nema apsolutno nikakvog problema ako stvarno niste. No ako se čudite što većina žena prekida komunikaciju nakon što se mjesec dana ponašate kao da ste u vezi, a onda je iz vedra neba "bombardirate" izjavama poput ove, krajnje je vrijeme da promijenite taktiku. 
Ne morate biti u vezi i to je potpuno u redu, ali onda jasno dajte do znanja što tražite.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara