Ovo su tajne svih dobrih ljubavnica

Ovo su tajne svih dobrih ljubavnica
Foto: Instagram

SVAKA žena želi biti dobra ljubavnica svom partneru, no većina njih radi iste pogreške.

Ne možete očekivati da on sve radi za vas, kao što ni on ne može od vas dobiti baš sve što poželi. Potrebno je naći sredinu, kako biste oboje bili zadovoljni, a u tome će vam pomoći ovih sedam osobina koje krase sve dobre ljubavnice:

1. Iniciraju seks

Muškarca ćete često čuti kako se žale na to što im djevojke nikada ne iniciraju seks, a upravo je to ono što bi svaki od njih htio. Ako stalno dopuštate njemu da započne akciju, on bi to mogao shvatiti kao da se s njim seksate samo kako bite mu udovoljili te da u tome uopće ne uživate.

2. Ne osuđuju

Muškarci ne vole kada ih žene na svaki prijedlog da urade nešto novo u krevetu gledaju kao najvećeg čudaka. To ne znači da morate udovoljiti svakoj njegovoj suludoj zamisli, ali umjesto da ga osuđujete, ako vam se nešto ne sviđa, pokušajte mu to objasniti na pristojan način.

3. Ne boje se reći "ne"

Žene koje su spremne na sve samo kako bi udovoljile partneru muškarcima uopće nisu privlačne. Pokažite da imate svoj stav i slobodno mu recite "ne" ako vam se nešto na sviđa jer tako ćete mu odmah biti još više seksi.

4. Vole eksperimentirati

Spavanje s istim partnerom do kraja života nekima zvuči zastrašujuće, no pokažete li mu da ste spremni na eksperimentiranje, igrice i male svakodnevne promjene, seks vam sigurno neće baš tako brzo dosaditi, a i vaša veza će od toga profitirati.

5. Kažu što žele

Muškarci nemaju sposobnost čitanja misli i ako nešto od njega očekujete to mu onda jasno i glasno recite. Vi ćete biti zadovoljnije, a i njemu će se svidjeti to što ste preuzele inicijativu.

6. Uzvraćaju užitak

Izreka kaže "oko za oko, zub za zub", a isto je i sa seksualnim užitkom. Ne možete očekivati od muškarca da vas stalno zadovoljava ako mu nikada to nećete uzvratiti.

7. Vole sebe

Svaka žena ima problema sa samopouzdanjem, ali krevet nije mjesto gdje ćete isticati svoje mane. Ako se taj dan ne osjećate dobro, onda radije preskočite seks, ali nemojte se u krevetu žaliti na svoj trbuh ili noge jer to umanjuje strast, a muškarci takve stvari uopće i ne primjećuju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara