Oživite strast s početka veze na sedam lakih načina

Oživite strast s početka veze na sedam lakih načina
Foto: Instagram

VEZA je nešto na čemu morate stalno raditi i nije neuobičajena pojava da nakon nekog vremena upadnete u rutinu, umjesto da u njoj uživate. 

Kako bi se probudili oni zaboravljeni leptirići u trbuhu, potrudite se i napravite neke od ovih osam stvari koje bi vašoj dugoj vezi mogle vratiti onu zaluđenost sa samog početka koja će sada biti još intenzivnija jer se ne temelji na požudi nego na ljubavi. 

Zahvalite partneru za jednu stvar svaki dan 

Bilo to kuhanje ručka ili iznošenje smeća, jedno "hvala" izmamit će široki osmijeh na lice vaše voljene osobe. 

Zauzmite njihovu stranu kada ih nešto muči

Ponekad je sve što trebamo rame za plakanje i uho koje će nas saslušati. Sjetite se toga kada vam partner dođe s nekim problemom i nemojte mu proturječiti. 

Kupite novo donje rublje

Iako materijalne stvari na kraju dana nisu bitne, seksi donje rublje rasplamsat će strasti u spavaćoj sobi i ugodno iznenaditi vašeg partnera. 

Ugasite mobitel

Ako ste se dogovorili za romantičnu večeru nakon napornog radnog tjedna, mobitel je ono što vam najmanje treba. Ostavite ga po strani ili ga ugasite i nagovorite partnera da napravi isto. 

Pitajte ga kako se osjeća

Popratne radnje ovog pitanja neka budu širok osmijeh, zagrljaj i poljubac. Pokažite interes za njegove misli i osjećaje. 

Jedite za stolom

Kako biste izbjegli ignoriranje jedno drugog gledajući reprizu serije dok jedete, objedujte za stolom i budite jedan drugom glavni medij.

Obavite neki njegov posao

To može biti i, primjerice, hranjenje psa ili kuhanje kave. Recite "volim te" malim gestama. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara