Oživite svoju ljubavnu vezu u tri jednostavna poteza

Oživite svoju ljubavnu vezu u tri jednostavna poteza
Foto: Instagram

OSJEĆAJ udaljenosti od partnera ne mora nužno značiti da vaša veza propada. Takve situacije često su uvjetovane različitim okolnostima, poput previše obaveza, privatnih problema i slično. 

Ipak, to ne znači da biste trebali dići ruke od svega. Malo je potrebno da se ljubav ponovno rasplamsa, a ovi jednostavni potezi pomoći će vam da to učinite u samo jednom danu. 

Doručak u krevetu

Iznenadite svog partnera njegovim omiljenim doručkom i donesite mu ga u krevet. Osim što ćete mu uštedjeti vrijeme koje bi iskoristio na pripremu, jako ćete ga razveseliti i potaknuti ga da i sam počne slično razmišljati. 

Spontani zagrljaj i poljubac

Iako vam vjerojatno užurban način života ne dopušta da razmjenjujete nježnosti sve dok ne legnete u krevet, priđite mu s leđa dok, recimo, pere zube te ga čvrsto zagrlite. Vjerujte nam, strasti će se odmah rasplamsati, a možda ožive i oni leptirići u trbuhu s početka veze. 

Iznenadite ga filmskom večeri

Pronađite njegov omiljeni film i dočekajte ga s improviziranim kućnim kinom kada dođe s posla. Kupite zajedničke omiljene grickalice, zapalite nekoliko svijeća i uživajte u činjenici da ste svojoj najdražoj osobi popravili dan i pokazali mu koliko vam zbilja znači. 

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara