Pet jasnih znakova da on želi ozbiljnu vezu s vama

Pet jasnih znakova da on želi ozbiljnu vezu s vama
Foto: YouTube Screenshot

AKO ste trenutno u fazi u kojoj niste sigurne prerasta li vaša romansa u ozbiljnu vezu ili je riječ o nečem prolaznom, nastavite čitati. 

Naime, kako to obično biva, mi žene često tražimo znakove koji će nam potvrditi da za mjesec dana nećemo sjediti uplakane na kauču s kutijom sladoleda i proklinjati čitav muški rod. 

Nasreću, postoje određeni znakovi koji mogu otkriti je li on zbilja zainteresiran za ozbiljnu vezu s vama, a kako piše Your Tango, riječ je o sljedećima: 

Empatičan je 

U razgovoru s njim osjećate iskreno suosjećanje i razumijevanje. On shvaća da ne nose svi iste životne križeve i da svatko problem shvaća na svoj način. Uz to, pruža vam i rješenje problema ili situacije u kojoj se nalazite bez osuđivanja. 

Prepoznaje vaše kvalitete

Iako možda mislite da je to lak zadatak, i žene i muškarci ponekad ne vide dobru stvar ni kad im je pred nosom. Ako vidite da prepoznaje vaše kvalitete i da ih cijeni, a i da vam to govori, čestitamo - osvojile ste lutriju u obliku frajera!

Osjećate se sigurno dok mu se povjeravate

Nema toga što mu ne možete reći, a da vas pritom hvata grižnja savjesti. Znate da su vaše tajne sigurne kada mu se povjerite, a on isto čini povjeravajući se vama. 

Nesuglasice rješavate mirno

Kada se oko nečega ne slažete, ne lete stvari po stanu niti ružne riječi iz usta. Vaša komunikacija je na visokoj razini i sve možete riješiti mirnim razgovorom i s poštovanjem. 

Nakon svađe brzo postajete bliski

Kod vas nema dugog perioda šutnje i gledanja u zid, čak i kada riješite stvar oko koje ste se svađali. Svjesni ste činjenice da ljutnja ne rješava ništa i brzo hrlite jedno drugome u zagrljaj. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara