Pet modela haljina koje na ljetovanju nose sve modne blogerice

Pet modela haljina koje na ljetovanju nose sve modne blogerice
Foto: Instagram

LJETO je službeno počelo i vjerujemo da se mnogima od vas po glavi već mota godišnji odmor.

Ako ste već isplanirale gdje ćete ljetovati ove godine, onda je sve što vam preostaje smisliti što ćete spakirati za put. S obzirom na to da su u high-street trgovinama za vikend krenula ljetna sniženja, idealno je vrijeme za šoping svega što vam nedostaje, a želite li osvojiti stilske bodove dok ste na ljetovanju, svakako nabavite jednu od ovih popularnih haljina koje su za ovo ljeto odobrile sve poznate modne blogerice:

Boho maxi

 

Objavu dijeli EMILI SINDLEV (@emilisindlev)

Široka lepršava haljina do poda možda i ne laska baš najbolje figuri, no to nadoknađuje u stilskim bodovima. Ako, pak, u nekom ovakvom modelu poželite istaknuti svoju liniju, dodajte joj samo remen ili vrpcu u struku.

Heklana

 

Objavu dijeli R O C K Y (@rocky_barnes)

Ovo je gola varijanta haljine za plažu jer se obično radi o krupno heklanim modelima ispod kojih se jasno vidi i kupaći kostim. Dodajte joj još i pletenu torbu te šešir i možete biti sigurne da će svi pogledi na plaži biti upereni u vas.

Wrap

 

Objavu dijeli Amlul.com (@galagonzalez)

Bezvremenska haljina na preklop koja dokazano laska baš svakoj figuri komad je koji možete nositi na plaži, ali i u svim drugim prilikama narednih toplih mjeseci sve dok ne nastupi vrijeme za njenu varijantu s dugačkim rukavima.

 

Bijela

 

Objavu dijeli Camila Coelho (@camilacoelho)

Nije nikakva novost da su bijele haljine ljetni favoriti jer zaista najbolje izgledaju u kombinaciji s preplanulim tenom. Tu se ne radi o nikakvom specifičnom modelu, pa možete odabrati onu koja vam najbolje odgovara, a u svakoj ćete izgledati elegantno i totalno ljetno.

S otkrivenim ramenima

I ovo ljeto zavodimo na isti način kao i proteklih par, a to je pokazivanjem golih ramena. Otkrijte ih u nekoj mini ili maxi haljini, sasvim je svejedno, no ovo je definitivno komad koji ćete poželjeti obući na ljetovanju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara